spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSaloanele pentru pacienți cu COVID-19 din spitalele din Gorj vor fi desființate

  Saloanele pentru pacienți cu COVID-19 din spitalele din Gorj vor fi desființate

  Paturile destinate tratării pacienților cu COVID-19 din spitalele din județul Gorj vor fi desființate, avându-se în vedere numărul tot mai mic de bolnavi.

  Informația a fost furnizată de către Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj la o emisiune de la Gorj Tv: „La spitalul de la Novaci vrem să reducem din numărul de paturi pentru pacienți care prezintă suspiciuni sau infectați sau SARS-CoV-2. Am discutat cu domnul manager. Au 65 de paturi pentru pacienții pozitivi și vor fi reduse la 20. La restul spitalelor, dacă nu este nevoie, vor fi reduse de tot. Adică vor fi păstrate acele saloane pentru suspiciuni. Dacă vine un pacient cu o suspiciune, trebuie să existe spații unde poate fi internat până vine rezultatul, iar în cazul în care va fi pozitiv va fi transferat la spitalul din Târgu Cărbunești. La toate spitalele există o zonă numită «tampon», care va rămâne.

  Începem să analizăm și vom lua decizia la fiecare spital în parte. Chiar din această lună se vor aplic aceste măsuri“.

  În ce spitale vor fi tratați pacienții cu COVID-19

  Spitalul de la Târgu Cărbunești va rămâne în continuare unitate suport COVID-19, unde vor fi tratați doar pacienți infectați cu acest virus, aceeași măsură fiind menținută și la Secția de Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

  „Spitalul de la Târgu Cărbunești va rămâne dedicat numai pacienților cu COVID-19, iar Secția de Boli infecțioase la fel și numărul de paturi de ATI“, a mai precizat directorul DSP Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: