spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateCine a câștigat prima ediție a competiției „Cupa Poliției Locale la Tir"

  Cine a câștigat prima ediție a competiției „Cupa Poliției Locale la Tir”

  Prima ediție a competiției sportive „Cupa Poliției Locale la Tir” a reunit la Târgu Jiu 20 de polițiști locali din județele Gorj, Vâlcea, Hunedoara și Caraș-Severin.

  Competiția a fost foarte strânsă, polițiștii locali demonstrând că pot face față cu brio unui concurs organizat la cele mai înalte standarde.

  Târgu-Jiul pe locul I

  Clasamentul competiției „Cupa Poliției Locale la Tir” a fost următorul: Locul I – Poliția Locală Târgu Jiu; Locul II – Poliția Locală Severin; Locul III – Poliția Locală Rovinari.

  Cu această ocazie s-a desfășurat și „Cupa Presei” la tir, iar clasamentul a fost următorul: I – Poenar Dragoș, I – Tudorescu Marinel, II – Gurgui Florin, locul II – Fîciu Robert, locul III – Voinea Ionuț.

  „Sunt o serie de evenimente organizate de instituția noastră cu ocazia Zilei Poliției Locale. Evenimentele au debutat cu un concurs de Tir. Este și un prilej de a socializa și de a ne cunoaște. Mă bucur că am reușit să organizăm aceste eveniment cu sprijinul administrației publice locale. O să fim prezenți în Piața Prefecturii din Târgu Jiu cu un stand pentru micii participanți, care vor avea parte și de surprize“, a spus Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

  A fost o acțiune foarte bine organizată de colegii de la Poliția Locală Târgu Jiu. Fiecare echipă participă cu câte doi trăgători și sper să obținem un rezultate foarte bune“, a spus Doru Ștefănescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: