spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateCine sunt candidații care s-au înscris pentru ocuparea postului de director al...

  Cine sunt candidații care s-au înscris pentru ocuparea postului de director al Centrului de Promovare a Culturii Tradiționale

  Centrul Judeţean pentru Conservarea Culturii va avea panou de promovare a activităţii

  Trei candidați s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Gorj. Aceștia sunt: Ion Cepoi, actualul director, care a primit un calificativ nesatisfăcător, astfel încât nu i s-a mai prelungit mandatul, Pompiliu Ciolacu, fostul director de la Palatul Copiilor Târgu Jiu, și Victorița Stolojanu, scriitoare de la Bumbești Jiu.

  Concursul de proiecte este organizat de Consiliul Județean Gorj. Proiectele de management au fost depuse și până pe data de 23 martie vor fi analizate, urmând ca rezultatul să fie prezentat a doua zi.

  Candidații care au fost declarați admiși vor trebui să își susțină proiectele de management în cadrul unui interviu până pe data de 4 aprilie.

  Director din anul 2004

   

  La începutul acestui an, Ion Cepoi nu a mai primit nota necesară, la evaluarea activității, pentru a putea să ocupe în continuare postul de director CJCPCT Gorj. Acesta a primit o notă mai mică de 9 la evaluarea făcută de Consiliul Județean Gorj.

  Ion Cepoi a dat vina pentru nota mică acordată pe Nicolae Davițoiu, consilier județean din partea PMP și membru în comisia de evaluare.

  Nicolae Davițoiu i-a acordat managerul CJCPCT Gorj nota 7,50.

  Ion Cepoi are vârsta de 71 de ani și este director din anul 2004. El primește de mai mulți ani și pensie, care este cumulată cu salariul de care beneficiază.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Vai de noi… si ce face Dadalau, fotograful, daca ii vine amanta directoare? A, stati, ca si asta e pensionar, ca si Cepoi! Din ce-si mai plimba amanta in lumea larga daca il trimite la pensie tanti Victorita??? Si nici cu Pompiliu nu-i bine la cat l-a balacarit peste tot!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: