spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăCulturaPiesă regizată de Ada Milea, la teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“

  Piesă regizată de Ada Milea, la teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“

  Publicul gorjean va avea posibilitatea să vadă pe scena teatrului din Târgu Jiu o piesă regizată de cunoscuta artistă Ada Milea. Avanpremiera și premiera spectacolului „Exploratorul“ vor avea loc în zilele de 19 și 20 martie.

  „Premiera piesei coincide cu Ziua Internațională a Teatrului pentru Tineret. Este o super producție și suntem onorați de colaborarea pe care o avem cu doamna Ada Milea și de experiența de neuitat pe care o au colegii mei actori. Vă invităm să vizionați spectacolul „Exploratorul“. Mai sunt puține bilete“, a spus directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

  Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Vlad Rădulea, Ion Alexandrescu, Alica Preda, Fiu Vlad Cristian, Radu Tudosie, Gia Enache, Adelina Puzdrea, Iulian Marinescu, Mihai Rădulea, Andreea Chirițescu, George Drăghescu, Eugen Titu.

   

  Ada Milea a ales piesa în funcție de un actor

   

  Ada Milea, regizorul spectacolului, a mărturisit că a avut o colaborare foarte bună cu actorii de la teatrul din Târgu Jiu: „M-am distrat foarte bine cu actorii cu care am lucrat și sper că și ei cu mine. Sper că și spectatorii se vor bucura de ceea ce le-am pregătit“.

  Regizoarea a spus că ales piesa în funcție de un actor de la Teatrul „Elvira Godeanu“: „E prima oară în viața mea când am ales un text datorită unui om. Domnul Cosmin Brehuță m-a invitat să văd o repetiție în urmă cu doi ani și tocmai ce citisem cartea lui Florin Bican. Uitându-mă la repetiție, Vlad Fiu este fix cum mi l-am imaginat eu pe exploratorul din cartea domnului Florin Bican. Așa am ajuns să aleg un text de pe urma unei persoane“.

  Ada Milea a prezentat pe scurt subiectul spectacolului: „Un explorator s-a decis să fie explorator când nu mai este nimic de explorat este chemat de un fost coleg de-al lui de clasă să vadă cine betonează jungla. Colegul vine și se întâlnește cu tot felul de personaje ciudate prin junglă: agenți de noaptea și agenți de zi, unul care vede animale care nu există, Tarzan, un savant bavarez care vrea să extragă maimuța din om, băștinași“

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: