spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăActualitateCine sunt consilierii județeni care au fost incluși în ATOP. Vor mai...

  Cine sunt consilierii județeni care au fost incluși în ATOP. Vor mai băga în buzunar peste 1.600 de lei lunar

  Șase consilieri județeni au fost desemnați, ieri, de Consiliul Județean Gorj pentru a face parte din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP), calitate care le va aduce venituri sporite. Pe lângă indemnizația de consilieri județeni pe care o încasează, ei vor mai primi peste 1.600 de lei lunar doar pentru că fac parte din această organizație cu o activitate neclară. Cei șase vor băga, astfel, în buzunar mai mult de un salariu minim pe economie fără să aibă o activitate intensă în ATOP. Printre cei șase se află și un fost președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu,

  Ion Călinoiu, Gheorghe Bucălăete, Marius Negru (PSD), Gheorghe Grivei, Cristinel Tănasie (PNL) și Ion Rușeț (PMP) sunt cei care vor face parte din ATOP. Indemnizația reprezintă 10 la sută din salariul președintelui Consiliului Județean Gorj. PNL a propus ca indemnizația să fie redusă la 2%, dar propunere nu a fost pusă în aplicare.

  Călinoiu, venituri de aproape un miliard de lei

  Ion Călinoiu strânge anual venituri de aproape un miliard de lei vechi. Acesta primește o pensie de peste 580 de milioane de lei anual, la care se adaugă salariul de peste 330 de milioane ca șef de birou la Aparegio, indemnizația de aproape 200 milioane de lei ca membru al ATOP și încă peste 100 milioane de lei în calitate de consilier județean.

  Și ceilalți membri ATOP nu au venituri de neglijat. Gheorghe Grivei a primit, anul trecut, o pensie de peste 500 milioane de lei, la care se adaugă indemnizația de consilier județean de peste 140 milioane de lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: