spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăActualitateClienți ai comercianților din Piața Centrală, păcăliți cu marfă stricată

  Clienți ai comercianților din Piața Centrală, păcăliți cu marfă stricată

  Acuze la adresa unor comercianți din Piața Centrală a Municipiului Târgu Jiu. Există clienții care susțin că sunt păcăliți cu marfă de proastă calitate. Un client care a cumpărat castane, pentru care a plătit 25 de lei pe kilogram, a constatat că a dat banii degeaba, fructele cumpătate fiind stricate.

  „Piața din Târgu Jiu, castane 25 de lei pe kilogram, TOATE stricate!!!! Țeapă de țeapă. Și tot piețarii se plâng că nu au clienți. Păi de aia nu aveți, bă, clienți, că sunteți nesimțiți!!!
  Tot astăzi am vrut să cumpăr mere, dar nu am voie sa aleg. La fel și la vinete. Nici la cartofi nu te lasă să iei ce vrei. Pun în față marfa care arata bine și îți pun în plasa marfă proastă. La prețuri tot mai mari.
  De acum încolo, doar de la supermarket cumpăr!!!”, a declarat , dezamăgit, clientul.
  Postarea de pe internet a strâns zeci de reacții, cei mai mulți blamând comercianții care sunt intermediari și nu producători direct.
  Clienții nemulțumiți se pot adresa organelor cu funcții de control doar daca au un bon pentru a demonstra că acuzele sunt adevărate.

   

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Asa este,la Piata mare din Târgu-Jiu nu am gasit un comerciant serios! Au marfă frumoasă aranjată in față dar cand cumperi,îți dau numai stricăciuni din spate! Daca le spui ca este stricată, se supără tot ei ba chiar mi-a zis una sa ma duc la mine in grădină sa aleg nu la ea pe tarabă!!

  2. Oamenii nu trebuie sa mai cumpere de la acești samsari.Cocoanele cu unghiile făcute și cu țigara în colțul gurii au tupeul să-ți spună că ei sunt producători agricoli. Marfa este a lor, (luată de la adevărații producători, pe preturi mici și revândută nouă de 4-5 ori mai mult) dar banii sunt ai noștri. Ăștia sunt susținuți de primar, pentru ei vrea să facă licitație la mese ca să-i scoată pe adevărații producători.

  3. Așa este , sunt total lipsiți de demnitate și de bun simț. Să își sorteze marfa și să fixeze prețul cât vor , dar trebuie să lase clientul să își pună singur produsele pe care vrea să le cumpere.
   Până nu vor proceda așa eu nu mai cumpăr de la ei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: