spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateO nouă ediție a Târgului de Adopții

  O nouă ediție a Târgului de Adopții

  Asociația pentru protecția animalelor „PRO ANIMALS”, Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, direcție din cadrul Consiliului Județean Gorj, S.C. Edilitara S.A. și Shopping Mall Targu-Jiu vor organiza, pe data de 2 octombrie, începând cu orele 13:00, în parcarea supraterană a Shopping Citty Mall Targu-Jiu, Târgul de Adopții „Prieten pe viață”, dedicat câinilor din adăpostul public Târgu-Jiu.

  În cadrul acestui Târg de Adopții va avea loc o prezentare a cățeilor pentru adopție, dar și o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția si abandonarea animalelor.

  „Atmosfera va fi întreținută pro bono de Emi și DJ Cucu de la Noaptea Târziu, de interpreta de muzică populară Niculina Stoican, dar și de RUBY, care va susține un concert în cadrul acestui târg de adopții.

  Totodată, în cadrul acestui eveniment va avea loc o demonstrație de dresaj, pictură pe față, dar și diverse activități dedicate copiilor;

  În același timp, se pot face donații direct în urnă, în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăpost, sau se poate dona hrană uscată și conserve direct în coșul special aflat la intrarea în Carrefour!

  Alături de organizatori o să fie și partenerii acestui eveniment: Biroul Protecția Animalelor, din cadrul IPJ Gorj, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, Salvamont Gorj, Cabinetul Veterinar ALL4Animals, Grooming Canin Targu-Jiu și Cato and Stranger.

  Cu totii cunoaștem faptul că adăposturile sunt supraaglomerate, iar noi dorim să oferim o mână de ajutor și să demonstrăm faptul că există soluții eficiente, umane și civilizate pentru a gestiona situația animalelor fără stăpân iar metodele radicale nu reprezintă o soluție! „, au transmis organizatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!