spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateComisie tehnică pentru redeschiderea circulației pe Transalpina

  Comisie tehnică pentru redeschiderea circulației pe Transalpina

  O comisie tehnică a fost constituită la nivelul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova pentru a verifica îndeplinirea condițiilor de circulație pe Transalpina. Traficul ar urma să se redeschidă pe data de 15 iunie, pe toată lungimea celui mai înalt drum din țară. Această comisie urmează să stabilească modul în care se va circula: viteză maximă, tonaj, interzicerea circulației într-o anumită perioadă.

  „Termenul stabilit pentru reluarea circulației pe Transalpina este 15 iunie. Comisia va stabili condițiile în care se va circula în siguranță“, a precizat Cristi Tudor, responsabilul de comunicare din Direcția Regionale de Drumuri și Poduri Craiova. Din această comisie fac parte reprezentanți de la mai multe instituții.

  Anul trecut, circulația a fost permisă numai în intervalul orar 8⁰⁰-20⁰⁰, iar masa maximă autorizată autovehiculelor trebuie să fie de cel mult 7.5 tone.

  De asemenea, viteza maximă cu care se putea circula a fost de 30 km/h.

  Prefectul a anunțat că circulația va fi redeschisă până pe 15 iunie

  Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan, a anunțat că circulația pe Transalpina va fi deschisă cel târziu pe 15 iunie: „Cel mai târziu, pe data de 15 iunie, va fi deschisă Transalpina. Acesta este termenul limită înaintat. Există posibilitatea și mai devreme, dar nu punem căruța înaintea cailor și anunțăm că, pe data de 15 iunie, va fi deschisă”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: