spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateConcurs automobilistic în Târgu Jiu pentru doamne și domnișoare

  Concurs automobilistic în Târgu Jiu pentru doamne și domnișoare

  Un concurs de îndemânare auto destinat doamnelor și domnișoarelor va avea loc duminică, 5 martie, pe insulița din municipiul Târgu Jiu. La acest eveniment sunt așteptate să participe 50 de șoferițe din toată țara.

  Constantin Ciufrilă, organizatorul competiției și președintele clubului Autocorex, a precizat că șoferițele vor participa la un slalom printre jaloane: „Avem plăcerea să organizăm această etapă care se numește «Cupa Femina», care va avea loc sub egida Federației de Automobilism Sportiv, organizat de clubul Autocorex în parteneriat cu Primăria Târgu Jiu. Va avea loc un slalom printre jaloane. Până acum, sunt în jur de 15 participante, dar se pot înscrie până la începerea competiției, în limita a 50 de locuri. Avem, premii pentru toată lumea. Va fi foarte frumos.
  Se va începe la ora 8,30, cu verificările tehnice la mașini, care trebuie să fie înscrise și să aibă asigurare. Pot să participe și mașini neînscrise, dacă sunt aduse pe platformă. Fiecare concurentă va face traseul de șase ori: vor fi două probe de recunoaștere pe jaloane, două probe de antrenament cronometrat și două de concurs.
  Startul va începe la ora 10.00 și încheierea va fi la ora 15.00. Sper să fie o etapă foarte frumoasă.

  Multiplu campion național, invitat la competiție

  Invitatul de onoare va fi Vali Porcișteanu, multiplu campion național la raliu: „O să avem și un invitat de marcă, pe Vali Porcișteanu, multiplu campion național, care va face câteva drifturi. Va mai fi prezent domnul Calotă, un gorjean care participă la Campionatul de Drift“, a mai adăugat Constantin Ciufrilă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!