spot_img
21.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateConsilier local: „Gestionarea problemei câinilor fără stăpân la Târgu Jiu e tot...

  Consilier local: „Gestionarea problemei câinilor fără stăpân la Târgu Jiu e tot în aer”

  Un consilier local din Târgu Jiu este nemulțumit de modul în care este, în continuare, tratată problema câinilor fără stăpân. Eduard Lădaru, consilier local în Târgu Jiu, a declarat că actuala administrație a beneficiat de tot sprijinul și de toată libertatea pentru a rezolva problema, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

  Consiliul Local Târgu Jiu chiar a avizat construirea unui nou padoc, într-o altă zonă din oraș, care să nu afecteze populația și care să asigure condiții pentru găzduirea câinilor fără stăpân.

  S-a renunțat, însă, de către edili, la această soluție și s-a propus concesionarea padocului actual către o organizație de protecția animalelor, care să îl administreze și care să aplice legislația în domeniu. Nici această variantă nu se concretizează însă, cu toate că, la un moment dat, se lucra la un caiet de sarcini pentru concesionarea serviciului respectiv. Acesta este gestionat, în continuare, de Edilitara Public SA, societatea Consiliului Local Târgu Jiu.

  „Gestionarea problemei câinilor fără stăpân la Târgu Jiu e tot în aer. Se trage de timp, sau nu există capacitatea necesară de a se veni cu soluții. Nu se mai poate spune că cineva i-a încurcat pe cei care sunt acum la conducere, dar pare că se trage de timp. Măcar să se spună că nu mai au vreun plan legat de această problemă și să nu mai întrebe lumea degeaba”, a declarat Eduard Lădaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!