spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateContract de 7,5 milioane de euro semnat de Primăria Târgu Jiu

  Contract de 7,5 milioane de euro semnat de Primăria Târgu Jiu

  Primăria Târgu Jiu a semnat cel de-al doilea contract pentru achiziția de noi mijloace de transport. Este vorba despre 15 troleibuze, cu o valoare de 7,5 milioane de euro.

  Prin aceste ultime achiziții, parcul societății Transloc va fi modernizat aproape în totalitate.
  “Am semnat contractul pentru încă 15 troleibuze ce vor circula în Târgu Jiu, în valoare de aproximativ 7,5 milioane de euro. Este vorba despre al doilea proiect cu finanțare europeană care prevede atât modernizarea infrastructurii transportului în comun, cât și achiziționarea mijloacelor de transport. În cadrul primului proiect am primit deja 11 troleibuze, urmează să primim încă 9, iar cu acestea 15 municipiul Târgu Jiu va deține 35 de troleibuze moderne. Vă reamintesc faptul că în perioada următoare vor fi livrate troleibuzele cu autonomie extinsă, ce vor putea circula în afara rețelei electrice și fac această precizare pentru a lămuri situația provocata de informațiile false care au circulat într-o perioadă în mediul online și care spuneau că troleibuzele nu vor putea fi folosite în timp ce se va lucra la infrastructură.
  Mai mult, mâine vom semna contractul pentru modernizarea infrastructurii de transport în comun, a cărui valoare depășește 12 milioane de euro.
  Sunt bani pe care îi aducem la Târgu Jiu și se regăsesc în investiții ce modernizează municipiul”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!