spot_img
6.6 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateCulmea restructurării la Bumbești Pițic! Dat afară în prag de pensie?

  Culmea restructurării la Bumbești Pițic! Dat afară în prag de pensie?

  Primărița din Bumbești Pițic vrea să lase pe drumuri un angajat care mai are câteva luni până la pensie. Sub pretextul că trebuie să reducă organigrama UAT-ului, în baza solicitărilor venite de la Guvern, Irina Cojocaru a găsit de cuviință să desființeze postul unui angajat cu ștate vechi, decât să reducă posturi neocupate.

  „Se aprobă reorganizarea structurii organizatorice a aparatului de specialitate al primarului comunei Bumbești Pițic, județul Gorj, conform Organigramei și a Statului de funcții, prezente în anexele I și II, la prezentul proiect de hotărâre.
  Art.II-Ca urmare a reorganizării se va desființa postul domnului Cotolan Emilian-inspector, clasa I, grad profesional superior, acordându-i-se o perioadă de preaviz de 30 de zile de la comunicarea acestei hotărâri.
  Art. III-Primarul comunei Bumbești Pițic, prin aparatul de specialitate, va duce la îndeplinire prezenta hotărâre.”, se arată în proiectul de hotărâre care îl va lăsa pe drumuri pe cel care mai are câteva luni până la pensie.
  Supus la vot, consilierii au votat împotriva acestei decizii, cu atât mai mult cu cât ar exista și alte soluții. Aleșii PSD susțin că nu înțeleg încăpățânarea primarul Irina Cojocaru de a-l da afară pe Cotolan Emilian, când există posturi disponibile ce ar putea fi reduse din organigramă.
  „În cazul nostru doamna primar e colegă cu dânsul de vreo 6 ani de zile. Abia acum susține că nu își îndeplinește sarcinile, timp de 6 ani nu am auzit-o să se plângă, în situația în care omul este, acum, în prag de pensie. Dânsa putea să găsească și alte soluții. La evaluările obligatorii, persoana în cauza nu a avut probleme. Toți consilierii au votat împotrivă, inclusiv PNL și PMP. Știm că intră în atribuțiile ei să reducă organigrama. Ne-am consultat cu privire la alte posibilități și ar exista soluții. Un post de la Achiziții ar putea fi redus. Se mai poate umbla și la alte compartimente, totul este să se dorească”, a transmis Popescu Viorel, consilier PSD.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: