spot_img
31.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateCum va fi vremea azi în Gorj

  Cum va fi vremea azi în Gorj

  Astăzi, miercuri, 19 iulie, în județul Gorj vremea va fi capricioasă, urmând o zi variabilă în ceea ce privește condițiile meteorologice.

  În zonele joase, cerul va fi parțial noros, iar temperaturile vor atinge o maximă de 33°C. Există o probabilitate scăzută de 10% pentru precipitații, iar vântul va fi foarte ușor. În timpul nopții, situația se schimbă, iar în județ se așteaptă furtuni. Temperatura va coborî la 19°C, iar probabilitatea de precipitații crește semnificativ, ajungând la 80%. Vântul va continua să fie foarte ușor, dar pe timpul furtunilor se pot produce creșteri ale intensității acestuia.

  În zona montană a județului, condițiile vor fi asemănătoare, cu un cer parțial noros și o temperatură maximă de 31°C. Șansele de precipitații vor fi mai mari decât în zonele joase, cu un procent de 25%, iar vântul va rămâne foarte ușor. În timpul nopții, și aici se așteaptă furtuni, iar temperaturile vor scădea până la 17°C. Probabilitatea de precipitații va atinge 80%, iar vântul va rămâne la un nivel scăzut, cu creșteri de intensitate în timpul furtunilor.

  Soarele va răsări la 05:58 și va apune la 21:08, iar luna va răsări la 07:08 și va apune la 22:33.

  Așadar, este recomandat ca locuitorii din județul Gorj să fie pregătiți pentru schimbările bruște ale vremii și pentru posibile furtuni pe parcursul zilei și nopții. Este important să luați măsuri de precauție și să vă adaptați planurile în funcție de aceste condiții meteorologice fluctuante.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: