spot_img
10.9 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateDeces subit la SJU Târgu Jiu. Fostul director medical, Costinel Popescu, a...

  Deces subit la SJU Târgu Jiu. Fostul director medical, Costinel Popescu, a încetat din viață

  Doliu la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Fostul director medical a unității, Costinel Popescu, a decedat. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a fost găsit în stare de inconștiență de soție. Din păcate echipajele chemate la fața locului nu au mai putut face nimic declarând decesul.

  Cumpilta veste i-a luat prin surpridere pe toți cei care l-au cunoscut. Potrivit reprezentanților SJU Târgu-Jiu, medicul a suferit un infarct, marți dimineața. Acesta a fost găsit în stare de inconștiență de către soție care a și alertat echipele de prim ajutor. Eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost, însă, în zadar.

  „Soția l-ar fi găsit în casă, pe jos, în stare de inconștiență. A fost chemată salvarea. S-a făcut resuscitarea, înțeleg că a fost infarct și a decedat. O veste foarte tristă pentru noi și pentru toți cei care suntem în funcție de conducere, pentru că e stres foarte mare să ocupăm aceste funcții și, din păcate, uitați unde se ajunge. A fost director medical, iar acum participase la concurs, a fost declarat admis și era numit în funcția de șef la Secția Boli Infecțioase”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul interimar al SJU Târgu-Jiu.

  Costinel Popescu a fost în trecut director medical al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Recent a câștigat concursul de șef de secție la Boli Infecțioase.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: