spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateDestituirea lui Ciocea, amânată de Prefectura Gorj

  Destituirea lui Ciocea, amânată de Prefectura Gorj

  Prefectura Gorj a solicitat Partidului Social Democrat noi documente pentru a emite decizia de eliberare din funcția de primar al comunei Bustuchin al lui Ion Ciocea. Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, a declarat că documentele primite de la PSD Gorj sunt incomplete și este nevoie de prezentarea unei hotărâri a Comitetului Județean al PSD Gorj: „În mod normal, procedura arată că atunci când un primar își dă demisia dintr-un partid așteptăm, în primul rând, un referat al secretarului și abia apoi se poate emite ordinul. Situația este puțin mai complicată deoarece juriștii noștri au constatat că documentația depusă de PSD Gorj nu este completă. Tocmai de aceea am făcut o adresă către PSD Gorj să ne transmită documentele necesare, mai exact o hotărâre a forului decizional, adică a Comitetului Județean al PSD Gorj, dar și o copie conformă cu originalul a statului, pentru că înțeleg că s-au făcut modificări în statut și tocmai de aceea juriștii noștri vor să aibă toată documentația pentru a emite acest ordin“.

  Candidatura ca independent, considerată demisie

  Conducerea PSD Gorj susține că Ion Ciocea, care a candidat la alegerile parlamentare din anul 2016 ca independent, după ce nu s-a mai regăsit pe lista PSD, și-a pierdut calitatea de membru al PSD, pentru că, potrivit Statutului, candidatura din postura de independent este considerată demisie din partid.

  Ciocea a fost rugat să revină la PSD, dar acesta a refuzat și s-a implicat în campania de la alegerile europarlamentare a ALDE Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: