spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateDin conducerea CEO, la cârma unei companii suedeză din domeniul energiei eoliene

  Din conducerea CEO, la cârma unei companii suedeză din domeniul energiei eoliene

  Lăcrămioara Diaconu-Pințea, fostul director de strategie și dezvoltare al CEO, a fost numită în funcția de Country Manager OX2 România, companie suedeză care dezvoltă energie regenerabilă.

  „OX2 a numit-o pe Lăcrămioara Diaconu-Pințea în funcția de Country Manager, cu misiunea de a continua extinderea portofoliului în domeniul tehnologiilor – eoliană, solară, stocare de energie și hidrogen. Lăcrămioara Diaconu-Pințea are o experiență vastă în sectorul energetic din România, dobândită în cadrul unor proiecte de anvergură, de transformare și creștere a afacerii și a deținut mai multe funcții executive în acest domeniu. Din poziția de membru al Directoratului, deținută în ultimii trei ani, a condus procesul de transformare a Complexului Energetic Oltenia – unul dintre cei mai mari jucători din domeniul energiei din România”, arată comunicatul societății OX2 România.

  OX2 a intrat pe piaţa din România în 2021, prin achiziţionarea unui proiect eolian onshore de 300 MW. Compania a pus bazele unei echipe locale care se ocupă de dezvoltare, construcţie şi tranzacţionare şi a crescut portofoliul la 500 MW în proiecte eoliene onshore.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!