spot_img
11.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, februarie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateDispensar medical dotat cu lift în comuna Peștișani

  Dispensar medical dotat cu lift în comuna Peștișani

  Un dispensar și un centru de permanență modern va fi realizat în localitatea Peștișani. Sediul va dispune chiar de garsoniere pentru cazarea medicilor care își vor desfășura activitatea în cadrul Centrului de permanență.  Lucrările au început în urmă cu puțin timp. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 1,2 milioane de euro.

  „Lucrările au început în urmă cu peste o lună. Este vorba de o investiție care se ridică în total la 1,2 milioane de euro, iar în prima fază s-a scos la licitație 900.000 de euro. Diferența o reprezintă dotările, aparatura medicală din dispensar. Acest dispensar înseamnă demisol, parter și două etaje. La demisol vor fi șase locuri de parcare“, a precizat Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani.

  Cabinete pentru medicii de familie, dar și pentru alte specializări

  Noul dispensar va dispune de cabinete pentru medicii de familie, dar și pentru cei care sunt specializați în ORL, Ginecologie, kineto-terapie, ecografie și chiar un cabinet de stomatologie. „La parter vom avea un centru de permanență medicală, care există în comuna Peștișani, dar este într-o clădire în chirie, dotat cu tot ce trebuie pentru urgențe, cabinetele medicilor de familie din Peștișani, o farmacie și un depozit, precum și un birou pentru cel care va fi managerul instituției. La etaj I avem ecograf, EKG, ORL, ginecologie, Stomatologie și kineto-terapie. Toate cabinetele vor fi dotate în mod corespunzător. Medicul va intra în cabinet doar cu ștampila. La etajul II vom avea două garsoniere pentru medicii care vor asigura permanența“, a mai precizat Cosmin Pigui.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: