spot_img
21 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateDonații pentru asociația Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

  Donații pentru asociația Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

  Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu dispune de o asociație, prin care se pot face donații pentru achiziționarea de aparate și materiale.

  Asociația Medico Socială a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu este o asociație non-profit, cu ajutorul căreia conducerea unității medicale își dorește să aducă un plus în dezvoltarea Spitalului. Persoanele care doresc pot să completeze Formularul 230, prin care se poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual pe venit în vederea dezvoltării și dotării secțiilor și laboratoarelor unității medicale.

  „Completarea declarației 230, privind impozitul pe venituri din salarii, pensii sau din activități independente și direcționarea către Asociația unității medicale, poate fi făcută atât de angajații unității medicale, cât și de orice cetățean care dorește să ne ajute. Prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal, orice contribuabil poate direcționa până la 3,5% din impozitul anual pe venit către o organizație non-profit.

  Reprezentanții Asociației Medico Socială vor ține evidența cererilor privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat, astfel încât sumele încasate de la angajații unei secții/compartiment etc să poată fi investite în interesul acestei secții/compartiment.

  Completați, semnați și depuneți formularul 230 online, într-un minut, fără drumuri la ANAF. Trimiteți-l pe e-mail către adresa eugeniaciocoiu@ymail.com  Echipa organizației se va ocupa să trimită formularul la ANAF.

  De asemenea, persoanele care doresc să-și exprime, în vreun fel material, recunoștința față de îngrijirile medicale primate la SJU Târgu-Jiu, pot face donații în contul Asociației Medico Socială a SJUTârgu-Jiu“, se arată într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: