spot_img
7.7 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 18, 2024
Altele
  AcasăActualitateDotări medicale de ultimă generație la Salvamont Gorj

  Dotări medicale de ultimă generație la Salvamont Gorj

  Echipamente medicale de ultimă generație, în dotarea salvamontiștilor gorjeni. Serviciul de Salvamont, aflat în subordinea Consiliului Județean Gorj, a primit fonduri pentru achiziționarea aparaturii necesare menținerii sub control permanent a funcțiilor vitale, pe timpul transportului, a persoanelor accidentate pe munte.

  „Consiliul Judetean Gorj și Serviciul Salvamont, preocupare permanentă pentru asigurarea unor servicii de salvare montană la cel mai înalt nivel profesional.
  Începând din această lună, în dotarea salvamontiștilor gorjeni au intrat două monitoare de funcții vitale, echipamente medicale de înaltă performanță, portabile, unele dintre cele mai mici ca dimensiuni de pe piața de profil și care vor permite menținerea sub control permanent a funcțiilor vitale, pe timpul transportului, a persoanelor accidentate pe munte.
  Cele două monitoare au fost achiziționate cu fonduri asigurate de către Consiliul Județean Gorj și au intrat în dotarea echipajelor operative de intervenţie, terestre sau de pe ambulanțele Salvamont, care acționează din bazele permanente de intervenție Salvamont din Târgu Jiu și Rânca”, transmite Serviciul Județean Salvamont Gorj.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: