spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateDouă grădinițe din Tg-Jiu, reabilitate și extinse

  Două grădinițe din Tg-Jiu, reabilitate și extinse

  Două grădinițe din municipiul Târgu Jiu vor fi extinse și reabilitate în totalitate. Vestea bună vine din partea primarul orașului, Marcel Romanescu. Mai exact, este vorba despre unele dintre cele ma căutate grădinițe, de pe străzile Mioriței și Olari. Lucrările constă în extinderea clădirii cu un corp, dar și în reabilitarea în totalitate a acestora.

  Primarul Marcel Romanescu a semnat, la începutul anului, la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia din Craiova, contractul cu finanţare europeană nerambursabilă pentru reabilitatea și extinderea celor două grădinițe. Suma totală a proiectului este de 4,5 milioane de lei (aproximativ un milion de euro).

  ”Două grădinițe, cea de pe Mioriței și cea de pe Olari vor fi extinse. Sunt proiecte de aproximativ 1 milion de euro. Este vorba de o supraetajare și de o extindere cu încă un corp pentru spațiul existent în momentul de față dar și reabilitarea în totalitate a clădirii vechi” a transmis Marcel Romanescu.

  Edilul a mai spus că era necesară aceasta investiție, fiind foarte multe cereri din partea părinților pentru a-și înscrie prichindeii la una dintre cele două grădinițe.

  ”Sunt două grădinițe cu o cerere foarte mare din partea părinților pentru creșă și grădiniță și cred că este o investiție foarte utilă” a mai declarat edilul.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: