spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateDrumul groazei, DN 67B, intră în reabilitare

  Drumul groazei, DN 67B, intră în reabilitare

  Drumul DN 67 B Scoarța- Pitești intră în reabilitare pe porțiunea ce traversează județul Gorj. Șoferii s-au plâns de nenumărate ori pentru modul în care se prezintă tronsonul, fiind un adevărat pericol, însă lucrarea licitată pentru modernizare în urmă cu 12 ani a fost rezilitată. Acum face obiectul unui dosar în instanță, lucrările fiind oprite până la propunțarea magistraților.

  “Începând cu data de 15 mai, vor demara lucrările de reabilitare pe drumul national DN 67 B Scoarța- Drăgășani. Tronsonul se află într-o poziție de contestare în instanță, însă, am hotărât să intervenim pe porțiunea ce traversează județul Gorj. Vorbim de aproape 40 de kilometri de drum, aflat într-o stare avansată de degradare. Există foarte multe nemulțumiri și sesizări și am spus că intervenim cu reparații până când se va obține o hotărâre în instanță pentru o reabilitare completă”, a declarat deputatul Mihai Weber.
  DN 67 B Scoarţa- Pitești traversează patru judeţe, Argeş, Olt, Vâlcea şi Gorj. Drumul ar fi trebuit reparat încă din 2010 când CNAIR a semnat un contract cu societatea Strabag pentru 370 de milioane lei, estimarea costurilor fiind de 560 milioane lei. Contractul a fost reziliat pentru că finanţarea de la buget nu a mai fost asigurată.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: