spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateEdilitara, pregătită să preia șantierul de pe Calea Eroilor

  Edilitara, pregătită să preia șantierul de pe Calea Eroilor

  A nouă zi „de sărbătoare” pe Calea Eroilor. Deși vremea permite lucrul, muncitorii caută umbra. Nici astăzi nu se rupeau cu munca. În mai puțin de o lună lucrarea ar trebui să fie gata însă zona arată ca după război. Între timp autoritățile anunță că au găsit, în sfârșit, soluții.

  Primarul Marcel Romanescu susține că în această săptămână va avea loc o ultimă discuție cu oficialii societății care a câștigat lucrarea. În cadrul întâlnirii vor fi tranșate lucrurile.“Cred că este ultima întâlnire pe care o mai putem avea cu toți factorii decidenți la masa, inclusiv cu reprezentanții societății care s-au prezentat la licitație, societatea care a preluat această lucrare, din Giurgiu, cu casa de avocatură care reprezintă societatea din Italia, cu arhitectul și cu dirigintele de șantier.  Sper ca după această întâlnire, care ar trebui să aibă loc în această săptămână, la Târgu Jiu, să avem și un răspuns. Un răspuns clar din partea societății, dacă poate realiza măcar o parte din această lucrare de pe Calea Eroilor, în stadiul final, dacă nu, asta este, termenul de 15 august rămâne bătut în cuie”, a transmis edilul.

  S.O.S Edilitara

  Dacă nu se ajunge la un consens, contractul va fi reziliat și lucrarea va fi preluată de societatea aflată în subordinea Consiliului Local. De altfel, nu este prima data când Edilitara face treaba altor firme care câștigă licitații pe bani mulți. “Mi-aș dori să văd măcar tronsonul de la Hotel Europa, până la Universitate finalizat, inclusiv piatra cubică montată pe acel tronson de strada. Dar la modul cum s-au derula lucrurile, până în acest moment, e greu de crezut că în mai puțin de o lună de zile societatea care a preluat acest contract ar putea să finalizeze măcar acel tronson de stradă. Avem soluția de îndată, și am recunoscut, ne permite legea, facem din nou reevaluare indicatorilor, aprobăm din nou prin ședință de CL și lucrarea va fi preluată de către societatea Edilitara, în condițiile în care se reziliază contractul inițial”, a mai declarant Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: