spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 12, 2024
Altele
  AcasăActualitateEdilitara Public nu a reușit să închirieze toate utilajele de deszăpezire

  Edilitara Public nu a reușit să închirieze toate utilajele de deszăpezire

  Edilitara Public Târgu Jiu nu a reușit să închirieze, până acum, toate utilajele de deszăpezire de care are nevoie. Prin urmare, este în derulare o nouă licitație care vizează închirierea de vehicule industriale cu șofer pentru prestarea de servicii specifice activității de deszăpezire pe raza municipiului Târgu Jiu.

  Ofertele din partea firmelor interesate se depun până în data de 17 noiembrie. Bugetul pentru închiriere este de 276.240 de lei.

  „Închiriere de vehicule industriale cu șofer pentru prestarea de servicii specifice activității de deszăpezire pe raza Municipiului Târgu Jiu, sezonul de iarnă 2022-2023, astfel: Lotul 1: Autovehicul dotat cu lamă și sărăriță 3,5 – 5,5 to – 1 buc.; Lotul 2: Autovehicul dotat cu lamă și sărăriță 7-9 to – 1 buc.; Lotul 3: Autovehicul dotat cu lamă și sărăriță 7-9 to – 1 buc.; Lotul 4: Autovehicul dotat cu lamă și sărăriță 7-9 to – 1 buc”, conform Edilitara Public Târgu Jiu.

  Societatea, care este în subordinea Consiliul Local Târgu Jiu, nu deține toate utilajele de deszăpezire, motiv pentru care o parte sunt închiriate în fiecare sezon de iarnă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: