spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitatePreședintele Consiliului Județean Gorj are în atenție lucrările de la Spitalul de...

  Președintele Consiliului Județean Gorj are în atenție lucrările de la Spitalul de Urgență

  Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, are în atenție lucrările de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, de pe strada Tudor Vladimirescu, pentru ca termenele de execuție să fie respectate.

  Cosmin Popescu – președintele Consiliului Județean Gorj

  „Avem în derulare două proiecte cu finanțare din fondurile europene, prin Programul Operațional Regional: reabilitarea energetică a clădirii din strada Tudor Vladimirescu în care funcționează și Unitatea de Primiri Urgențe și modernizarea, extinderea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe. Am anumite nemulțumiri în ceea ce privește ritmul, dar nu am ce să imput, pentru că suntem în interiorul contractului, care expiră anul viitor după vară, iar graficul de lucrări îmi arată că se vor încadra. Dacă voi vedea că, în perioada de iarnă, lucrările nu se vor desfășura într-un ritm alert, atunci voi lua anumite măsuri administrative, astfel încât să fie încheiate anul viitor. Sunt lucrări mari. Numai reabilitarea energetică a spitalului se ridică la peste 37 miliarde de lei, iar extinderea Unității de Primiri Urgențe se ridică la peste opt milioane de lei, fără a lua în calcul majorările, conform actelor normative în vigoare“, a spus Cosmin Popescu, la o emisiune de la Radio Accent.

  Aparatura medială pentru Unitatea de Primiri Urgențe a fost achiziționată. Urmează, în perioada următoare și alte echipamente.
  „Partea de dotări pentru Unitatea de Primiri Urgențe este achiziționată. Sunt anumite elemente solicitate de medici din UPU, care vor fi derulate prin achiziții și vor fi predate spitalului și Unității de Primiri Urgențe“, a mai precizat Cosmin Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!