spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateEdilitara vrea comunicare cu cetățenii

  Edilitara vrea comunicare cu cetățenii

  Cetățenii Municipiului Târgu Jiu îndemnați să apeleze la serviciile Edilitara. Autoritățile susțin că nu rămân indiferente la sesizările venite din partea contribuabililor și că, pe cât posibil, se încearcă o rezolvare a problemelor. Până acum, cele mai multe neplăceri au vizat spațiile verzi dar și lucrări lăsate neterminate în diverse cartiere.

  “În urma unei sesizări primite din partea mai multor locuitori de pe strada Jiului, din Municipiul Târgu-Jiu, intervenim cu echipe de lucru pe strada Jiului, pentru toaletarea arborilor, curățarea vegetației spontane, acțiuni urmate de refacerea terasamentului.

  De asemenea, continuăm intervenția din localitatea componentă Polata, pentru decolmatarea șanțurilor, toaletarea arborilor și îndepărtarea vegetației uscate.

  Acțiunile de toaletare, igienizare și curățenie continuă în întreg orașul, conform programului de lucru.

  Suntem bucuroși de faptul că am putut realiza o cale ușoare de comunicare cu cetățenii din Târgu-Jiu, iar în acest fel reușim să rezolvăm problemele aduse la cunoștința. Așteptăm în continuare sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0253 238 220, pe mail-ul office@edilitara.ro sau aici, pe pagina noastră de Facebook”, transmis reprezentanții Edilitara.

  Dincolo de aceste acțiuni, de curățenie, cetățenii așteptă reluarea investițiilor promise. Societății Edilitara i-au fost atribuite lucrări importante din Târgu Jiu, cele mai multe vizând modernizări de cartiere.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: