spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăActualitateElevii de la școala din Scoarța, în pericol să rămână în frig...

  Elevii de la școala din Scoarța, în pericol să rămână în frig din cauză că nu are cine să taie lemnele

  Elevii de la școala gimnazială din comuna Scoarța riscă să rămână fără căldură în această iarnă, cu toate că depozitul este plin de lemne de foc. Conducerea şcolii din localitatea Scoarţa se plânge că nu are cine să spargă lemnele.

  Şcoala are angajat un îngrijitor, dar nu dispune de o drujbă. În plus, doar îngrijitorul nu poate să taie singur toate lemnele.

  Alina Bobei, directoarea unităţii de învăţământ, susţine că, deocamdată, sunt lemne rămase de anul trecut. Ea spune că i-a transmis femeii de serviciu şi soţului ei să se ocupe de lemne: „Am pus femeia de serviciu şi soţul, care este tot îngrijitor la noi la şcoală să se ocupe de lemne. Mai caută ajutoare pentru a sparge lemnele. Cheltuielile le suportă din buzunarul propriu. Lemnele groase trebuie tăiate cu drujba şi nu au aşa ceva. Deocamdată ne încălzim cu lemnele sparte anul trecut. Le vom sparge şi pe acestea, trebuie să ne descurcăm. Trebuie să vedem cum le spargem şi le depozităm”.

  Primarul și câţiva părinţi vor veni să taie lemnele

  Primarul localităţii Scoarţa, Ion Stamatoiu, a spus că a discutat cu câțiva părinți și va veni împreună cu ei ca să taie lemnele de la școală: „Deja, m-au contactat câţiva părinţi şi sâmbătă o să avem acţiune pentru tăierea lemnelor. Primăria nu are cu ce să ajute. La Legea 416 nu mai avem decât şase – şapte persoane. O să vin şi eu sâmbătă, la ora 9,00, alături de cei trei-patru părinţi“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: