spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateExtinderea rețelei de alimentare cu apă și introducerea rețelei de canalizare în...

  Extinderea rețelei de alimentare cu apă și introducerea rețelei de canalizare în Drăgotești

  Primăria comunei Drăgotești va semna contractul pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă și introducerea rețelei de canalizare.

  „Semnăm contractul în aproximativ două săptămâni de zile pentru extinderea rețelei de alimentare cu apă și introducerea rețelei de canalizare. S-a finalizat licitația pe SICAP, inclusiv partea financiară.

  Este un contract pe care îl așteptăm de mai mult timp.

  Se va introduce apă și canalizare în satele Drăgotești, Corobăi și Trestioara. Vor mai rămâne ulițele adiacente, dar pentru această investiție va fi un alt proiect depus pe AFM“, a spus primarul comunei Drăgotești, Vili Pasăre.

  Nu se va putea introduce rețeaua de canalizare în toată localitatea din cauza reliefului, prin acest contract, dar a fost găsită o soluție. „Relieful localității nu ne ajută foarte mult la introducerea rețelei de canalizare pentru că sunt multe ulițe, ridicări pe plus și în aceste zone este mult mai greu de realizat o rețea de alimentare cu apă și canalizare“, a mai precizat edilul localității. Acesta a spus că serviciile de furnizare a apei și canalizare vor fi asigurate în regie proprie pentru ca cetățenii să poată achita un preț redus: „Vrem ca aceste servicii să fie asigurate în regie proprie și să nu avem prețuri așa de ridicate ca în alte localității“, a mai spus primarul comunei Drăgotești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!