spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateFabrica de cablaje de la Bumbești Jiu caută personal în Valea Jiului

  Fabrica de cablaje de la Bumbești Jiu caută personal în Valea Jiului

  Fabrica de cablaje auto din incinta Parcului Industrial Gorj de la Bumbești Jiu caută să angajeze personal în Valea Jiului. O serie de anunțuri de angajare au fost date în orașele Petroșani sau Lupeni. „În zonă nu mai există mână de lucru care să poată fi angajată în orice domeniu, nu doar la cablaje. Unora nu le place munca“, a precizat directorul Parcului Industrial Gorj, Eftemie Popescu.

  Cea mai mare parte a salariaților din cadrul Parcului Industrial de la Bumbești Jiu își desfășoară activitatea la Leoni. „În Parcul Industrial, totalitatea salariaților se ridică la aproximativ 540 de angajați. Dintre aceștia, ponderea o deține fabrica de cablaje cu peste 460 de salariați. În continuare doresc să facă angajări. A fost o fluctuație. La un moment dat, în cadrul fabricii de cablaje lucrau aproximativ 600 de salariați, iar, în vara trecută, numărul de salariați s-a redus la aproximativ 300, iar în prezent a urcat la peste 460“, a menționat Eftemie Popescu.

   

  12 firme funcționează în Parcul Industrial

   

  12 firme își desfășoară în prezent activitatea în cadrul Parcului Industrial Gorj. Activitatea agenților economici era afectată de modul de alimentare cu energie electrică, pentru că avea loc avarii ale rețelei, iar alimentarea se oprea pe perioade lungi.

  Consiliul Județean Gorj a investit o sumă de aproximativ un milion de lei noi pentru modernizarea rețelei, iar în prezent nu mai sunt probleme în privința asigurării energiei electrice.

   

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  1. „Unora nu le place munca”??? Serios?????Din câte știu eu s-a sunat la Leoni și ne-au comunicat că au nevoie de oameni doar pentru Arad .Pentru Bumbesti nu au nevoie!!!De unde v-ați documentat,stimabile???Ați vorbit cu oamenii din Vale???Știu sigur că vor să muncească,dar nu au unde!!!!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: