spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăPoliticWeber: “Ne dorim să nu fie un măr otrăvit pentru Complexul Oltenia”

  Weber: “Ne dorim să nu fie un măr otrăvit pentru Complexul Oltenia”

  Parlamentarul PSD, Mihai Weber, solicită ministrului Energiei lămuriri în privința angajamentelor asumate prin planul de restructurare al CE Oltenia. Deputatul de Gorj afirmă că este obligatoriu să se cunoască și riscurile documentului aprobat recent de Comisia Europeană.

  “Aprobarea Planului de restructurare reprezintă adevărata provocare pentru Complexul Energetic Oltenia. Înainte de toate, trebuie să vedem clar ce obligații au fost asumate în acest Plan și dacă ele pot fi duse la îndeplinire în termenul prevăzut.
  Cu toții ne dorim să nu fie un măr otrăvit pentru Complexul Oltenia sau pentru sistemul energetic din România.
  Acum, prioritar pentru companie este achiziționarea certificatelor de carbon, altfel nu mai putem vorbi de continuarea activității producătorului de energie.
  Solicit ministrului Energiei să spună public ce angajamente au fost asumate în Planul de restructurare și care sunt riscurile în ceea ce privește respectarea documentului aprobat de Comisia Europeană.
  CEO reprezintă pionul principal în Sistemul Energetic Național și asigură ceea ce-și dorește orice țară: INDEPENDENȚA ENERGETICĂ!”, a transmis Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: