spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateFără audiențe la Prefectura Gorj. Petițiile pot fi transmite prin poștă sau...

  Fără audiențe la Prefectura Gorj. Petițiile pot fi transmite prin poștă sau online!

  Tot mai multe instituții publice restricționează accesul cetățenilor pe holurile unităților. După Primăria Târgu Jiu și Prefectura Gorj ia decizia de a anula audiențele cu publicul. Un ghiseu a fost instalat la parterul Palatului Administrativ pentru ca cetățenii care ajung în instituție pentru a-și rezolva problemele să nu aibă acces spre birourile angajaților.

  Prefectura Gorj stabilește noi reguli pentru siguranța cetățenilor și nu numai. Vizitele vor fi restricționate și dialogul cu cetățeanul suspendat. “Pe lângă măsurile igienico-sanitare luate pentru angajați și cetățeni, am luat și anumite măsuri privind accesul în instituție. Am mutat registratura la parter, în sensul că cetățenii care vin nu vor putea intra în contact cu toți angajații. S-a dispus și sistarea audiențelor până la o dată pe care o vom anunța ulterior. Petiții pot fi făcute fie prin poștă, fie online”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj, Corina Belteu.

  Online e mai sigur!

  Și conducerea DGASPC Gorj a luat primele măsuri, pe lângă cele de igienă impuse în toate sediile, cetățenii sunt rugați să evite deplasările în instituție. “Serviciile din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj nu se închid, dar având în vedere necesitatea de a asigura unele măsuri pentru prevenirea și combaterea infecțiilor de natură virală, precum și numărul mare de persoane care se deplasează la sediul DGASPC Gorj pentru a solicita informații sau pentru a depune documente, adresăm rugămintea ca cetățenii să vină la sediul instituției doar dacă este necesar! Pentru activități ce nu constituie urgență, cetățenii sunt rugați să vină la sediul DGASPC Gorj după data de 31.03.2020. Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0253-212518, iar pentru transmiterea de documente, vă punem la dispoziție numărul de fax: 0253218011  și Email: office@dgaspcgorj.ro Serviciul de evaluare complexă a copilului – E-mail: sec_copii_gj@dgaspcgorj.ro Serviciul de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap – E-mail: sec_adulti_gj@dgaspcgorj.ro”, a transmis conducerea DGASPC Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: