spot_img
24.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateFără concedii pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu...

  Fără concedii pentru personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu care se ocupă de tratarea bolnavilor de COVID-19

  Personalul medical din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu care se ocupă de tratarea bolnavilor de COVID-19 nu va mai putea beneficia de concedii.
  „Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, având în vedere Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 915/11.10.2021, a emis ieri, 14 octombrie 2021, o dispoziție potrivit căreia, din data de 18 octombrie 2021, se va întrerupe efectuarea concediilor de odihnă și de odihnă suplimentare aflate în derulare pentru personalul din cadrul secțiilor Boli Infecțioase, ATI I, ATI II, ATI Covid, UPU SMURD, ATI suspecți Covid și Zonele Tampon din cadrul unității sanitare.
  De asemenea, începând cu data de 18 octombrie 2021 nu vor mai fi acordate noi concedii de odihnă și de odihnă suplimentare, concedii fără plată, de studii și pentru formare profesională pentru personalul secțiilor mai sus amintite.
  Dispoziția de întrerupere a concediilor de odihnă aflate în derulare și de neacordare a unor noi concedii este valabilă până pe data de 9 noiembrie 2021.
  Concediile întrerupte sau neacordate vor fi replanificate în perioada în care evoluția situației epidemiologice va permite efectuarea acestora“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: