spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateGorjul, sărit din schema investițiilor prin PNRR

  Gorjul, sărit din schema investițiilor prin PNRR

  Vizita fulger făcută de premierul Florin Cîțu în Gorj nu i-a lăsat cu un gust amar doar pe angajații Complexului Energetic Oltenia. Oficialul nu a stat de vorbă cu nicio autoritate. Președintele Consiliului Județean Gorj susține că șeful Guvernului ar fi putut explica de ce județul Gorj nu are prinsă nicio investiție prin programul PNRR.

  Președintele Consiliului Județean Gorj susține că Oltenia și, în special județul Gorj, au fost lăsate în urmă în privința proiectelor ce urmează să fie realizate prin PNRR.

  “Săptămâna trecută premierul Cîțu a fost în Gorj. Eu și colegii mei am fi avut câteva așteptări în ceea ce privește promisiunile făcute de-a lungul timpului pentru județul Gorj și zona Olteniei.  Nu ne-a spus de ce nu a prins în PNRR niciun obiectiv major pentru județul Gorj și am solicitat, din luna mai, să prindă reabilitare-modernizarea calea ferată, un transport esențial pentru viitor Filiași-Simeria. Nu ne-a spus de ce a ales ca investiția pentru realizarea unui grup energetic pe gaz și hidrogen să fie făcută în Drobeta Turnul Severin și nu a ales Turceni sau Rovinari, pentru că specialiștii se află în Gorj. Nu ne-a spus nimic despre programul de restructurare din CEO, cauza realizării Programului de Tranziție Justă în Gorj. Să ne spună câte grupuri se închid și câte rămân. Aștept în continuare răspunsul solicitat prin adresa înaintată să văd care au fost motivele pentru care niciun proiect benefic Gorjului nu a fost prins“, a transmis Cosmin Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: