spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateINCREDIBIL: Directorul Teatrului „Elvira Godeanu“ a picat Evaluarea

  INCREDIBIL: Directorul Teatrului „Elvira Godeanu“ a picat Evaluarea

  Actorul Cosmin Brehuță nu a trecut evaluarea anuală și își va încheia mandatul de director al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” în această toamnă. Acesta a fost notat cu 8,95 de comisia din care a făcut parte un consilier local controversat de la PNL. Nota minimă de care avea nevoie Cosmin Brehuță pentru a continua era 9.00. Astfel, acesta a picat evaluarea pentru o diferență de doar 0,05 puncte.

  Cosmin Brehuță nu a dorit să comenteze evaluarea care fost făcut: „Nu doresc să comentez nimic și nu vreau să mai am vreo apariție până la încheierea mandatului, în luna noiembrie“.
  Acesta nu va participa la concursul care va avea loc pentru ocuparea funcției de director.

  În ciuda rezultatelor remarcabile

  În perioada de când Cosmin Brehuță conduce teatrul din Târgu Jiu, acesta a avut rezultate remarcabile. Pentru prima dată în istoria acestuia, un spectacol este nominalizat la premiile UNITER, cu șanse mari de a obține un asemenea trofeu și tot pentru prima dată un actor al teatrului este distins cu un premiu național. Este vorba de Mihai Rădulea, în rolul lui Tudor Vladimirescu și piesa „Cazul lui Tudor“, care, în cadrul Galei Premiilor Teatrului Național Radiofonic, a obținut premiul pentru debut.
  Teatrul din Târgu Jiu a reușit, în acest an, să organizeze un festival de excepție, în cadrul căruia a fost prezent scriitorul Matei Vișniec, unul dintre cei mai mari oameni de litere români, care a avut doar cuvinte de apreciere la adresa Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“. Toate aceste rezultate nu au fost de ajuns pentru ca actorul Cosmin Brehuță să obțină nota minimă.

  Soarta lui Brehuță decisă de un consilier amendat de inspectorii de integritate

  Din comisia care l-a evaluat pe directorul Cosmin Brehuță a făcut parte consilierul local din partea PNL Constantin Semen, militar pensionar, care nu are niciun fel de legătură cu teatrul.
  Recent, Semen a fost amendat de inspectorii de integritate, care au constatat că alesul a ascuns venituri obținute din jocuri de noroc. Consilierul local este și vicepreședinte al Asociației Cadrelor Militare Gorj și membru în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a societății Edilitara.
  Potrivit unor informații pe surse, în postul de director al teatrului va fi propulsat un actor care se află în relații apropiate cu fostul director Marian Negrescu, cel care a fost obligat de instanța de judecată să plătească despăgubiri de sute de mii de lei, pentru banii încasați în mod necuvenit de la teatrul din Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. VA ESTE RUSINE SAU FRICA SA PUBLICATI COMENTARIILE CU PRIVIRE LA CALITATEA LUI SEMEN IN RAPORT CU CULTURA?PROBABIL O SLUGA A LUI ROMANESCU NUMIT PRIN CONSILIILE DE ADMINISTRATIE NU SE STIE PE CE CRITERII.OARE DE CE NU-SI PUBLICA CV SAU LE ESTE RUSINE DE TRECUTUL LOR? P.S STIU CA NU VETI PUBLICA ACEST CONENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!