spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateÎntâlnirea membrilor comitetului teritorial Olt Jiu. Conducerea Aparegio printre participanți

  Întâlnirea membrilor comitetului teritorial Olt Jiu. Conducerea Aparegio printre participanți

  În perioada 12-13 mai 2021, la Călimănești a avut loc întâlnirea membrilor comitetului teritorial Olt Jiu, companiile de apă prezente fiind: Timiș, Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Valea Jiului, Mediaș, Gorj, Mehedinți, Dolj, Vâlcea, Olt.

  La întâlnire au participat reprezentanții Autorității de Management din cadrul Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene, respectiv: Cristian Roman – secretar de stat, Oana Arat – director general AM POIM, Mircea Grosu – director general adjunct AM POIM, Teodorovici Bogdan, Chivu Andrei – director în cadrul AM și președintele Asociației Române a Apei, Ilie Vlaicu.

  Temele principale de discuție au avut ca scop îmbunătățirea absorbției fondurilor europene, fazarea contractelor pe POIM, propuneri de cofinanțări ale proiectelor europene și programul național de recuperare și reziliență.

  Fiecare operator regional a avut intervenții pe subiecte și a cerut sprijin pentru rezolvarea punctuală a acestora.

  Indicațiile reprezentanților Autorității de Management din cadrul Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene au fost pentru o bună colaborare cu UAT-urile, oferind sprijin acolo unde lucrurile se împotmolesc și evoluția este greoaie.

  La întâlnire a participat si directorul general al Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu. ”În numele meu și al colegilor, mulțumim reprezentanților MIPE pentru participarea la dezbatere și pentru soluțiile găsite. Sperăm ca aceste întrevederi să continue și succesul final să fie cel planificat”, a transmis acesta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: