spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăActualitateIntersecția cu sens giratoriu de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, asfaltată la...

  Intersecția cu sens giratoriu de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, asfaltată la ore de trafic intens

  Va fi haos în următoarele zile pe străzile din zona centrală a municipiului Târgu Jiu, pentru că societatea Edilitara a anunțat că se va asfalta intersecția cu sens giratoriu de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ chiar în timpul zilei, la ore de trafic intens.

  „Edilitara Public va executa lucrări de așternere a stratului final de asfalt în intersecția cu sens giratoriu din zona liceului Tudor Vladimirescu, deși conducerea Primăriei Târgu Jiu a anunțat că aceste lucrpri vor fi executate mai mult noaptea.

  Pentru a nu exista blocaje de trafic, lucrarea se va executa etapizat, pe parcursul a doua zile, 30.03.2023 și 31.03.2023.
  Intervalul orar ales este 14:00-18:00, fiind cel optim pentru așternerea covorului asfaltic, în această perioada a anului.
  Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm de întreaga noastră implicare pentru finalizarea cât mai rapida a acestei lucrări!“, este anunțul făcut de societatea Edilitara pe pagina de Facebook.

  sens giratoriu tudor lucrăriConducerea societății Edilitatra s-a grăbit să înceapă reabilitarea intersecției cu sens giratoriu de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, iar vremea nefavorabilă nu mai permite ca asfaltul să fie turnat seara, din cauza temperaturilor scăzute.

  „Această reabilitare a sensului giratoru va fi făcută în intersul cetățenilor. A fost reabilitat de vrei șapte ori doar pe mandatul meu, dar i-am cerut lui Adrian Dăianu (n.r.-directorul societății Edilitara) un singur lucru: Ca reabilitarea să se facă așa cum trebuie, să nu se mai intervină în fiecare an. Făceam doar bucățele în sensul giratoriu de la Tudor și știm foarte bine cum arăta. Avem acolo 18 guri de canal. Toate, în condițiile în care nu sunt puse conform standardele, vor ajunge tot gropi, așa cum erau înainte. Sensul giratoriu de la Tudor Vladimirescu este poarta de intrare a municipiul Târgu Jiu. Este vorba și de imaginea noastră ca municipiu“, a spus primarul Marcel Romanescu, la o emisiune la Radio Accent.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: