spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăNews AlertCupa Tudor Vladimirescu la competiția aplicativ-militară organizată de Jandarmeria Gorj

  Cupa Tudor Vladimirescu la competiția aplicativ-militară organizată de Jandarmeria Gorj

  Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu” Gorj a organizat un concurs inedit desfășurat pe parcursul a două zile în Poligonul Târgu-Cărbunești, pe traseele de Via Ferrata ale Clubului de alpinism White Wolf din Baia de Fier cât și la sediul unității.
  Cupa Tudor Vladimirescu

  Au participat echipaje formate din luptători din cadrul Jandarmeriei Gorj, Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova, Inspectoratelor de Jandarmi Județene din Dolj, Olt, Mehedinți și Vâlcea precum și din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu.
  Competiția cu caracter aplicativ-militar a presupus parcurgerea mai multor probe de concurs printre care: ședință de tragere în poligon, traseu accidentat cu transportarea unei persoane rănite, traseu de alpinism Via Ferrata, traversare panouri și a rampelor cu obstacole, împingerea unui autoturism, trecerea prin labirint și tunel și escaladarea unui turn.
  Cupa Tudor Vladimirescu

  Probele parcurse de luptători au fost planificate într-o succesiune logică și s-au desfășurat cu echipe formate din 4 luptători, sub supravegherea arbitrilor.
  Concursul a presupus dezvoltarea capacităților fizice, psihice și a spiritului de echipă, întărirea coeziunii participanților prin parcurgerea în condiții de stres și limită de timp a probelor aplicativ-militare, fiind urmărit spiritul de fair-play al participanților.
  La finalul competiției, echipele clasate pe podium au fost premiate cu articole militare oferite de Asociația Sportivă Jiul.

  „Tuturor instituțiilor care au participat la această competiție aplicativ-militară, le transmitem aprecierea noastră pentru modul de cooperare în scopul îndeplinirii misiunilor specifice și dorim să evidențiem buna pregătire a tuturor luptătorilor și rezultatele deosebite obținute în echipă”, transmite IJJ Gorj

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!