spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateInvestiție importantă pentru ISU Gorj

  Investiție importantă pentru ISU Gorj

  Prin sprijinul Consiliului Județean Gorj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Județului Gorj a primit în dotare două motopompe remorcabile marca „NOVUS 2000”, având o valoare de achiziție de aproximativ 129000 lei.

  Experiența anilor trecuți, când au fost gestionate mai multe situații de urgență generate de inundații, dovedește utilitatea acestor noi dotări primite prin Consiliul Județean Gorj și care completează tehnica de intervenție pe care ISU Gorj a primit-o în ultimii ani prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

  „Motopompele primite astăzi au o capacitate de refulare a apei de aproximativ 2200 de litri/minut și vin atât în sprijinul colegilor noștri pentru că scurtează timpul de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență, dar mai ales în sprijinul cetățenilor, pentru că ei sunt principalii beneficiari ai misiunilor noastre. Dotarea pompierilor militari și condițiile în care își desfășoară activitatea salvatorii sunt esențiale pentru o pregătire optimă și pentru îndeplinirea misiunilor specifice la un nivel cât mai înalt.

  Nu este prima dată când Consiliul Județean Gorj dovedește implicare în gestionarea managemetului situațiilor de urgență la nivelul județului Gorj, contribuind, în repetate rânduri, la dotarea instituției noastre cu echipamente necesare gestionării situațiilor de urgență, dar și alte bunuri prin care am reușit să îmbunătățim condițiile de pregătire și de lucru la sediul instituției noastre”, transmite ISU Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: