spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestiții importante în Câlnic, aproape de finalizare

  Investiții importante în Câlnic, aproape de finalizare

  Investițiile derulate de autorități în comuna Câlnic, prin PNDL si PNDR, aproape finalizate. Anul acesta, vor fi inaugurate sediul noii primării, after school-ul și dispensarul medical. Cele trei mari investiții vor îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor.

  Meritul autorităților locale este cu atât mai mare, cu cât s-a avut în vedere perioada grea, prin majorări de cheltuieli, și, cu toate acestea lucrările vor fi finalizate. Dacă în alte comune investițiile au fost abandonate din cauza costurilor majorate, în situația de față autoritățile au găsit formă de dialog cu constructorul pentru a duce la bun sfârșit lucrările.
  În noul dispensar, va fi mutată toată activitatea medicală desfășurată în prezent pe raza comunei, unde va funcţiona şi un cabinet stomatologic. Noul dispensar va funcţiona lângă baza sportivă din Cîlnic, fiind amplasat lângă drumul naţional care tranzitează localitatea.
  În ceea ce privește after-school-ul, clădirea este compusă din parter, etaj și mansardă. Unitatea școlară dispune și de un lift. Copiii îşi vor putea face temele sub îndrumarea unor dascăli, vor primi hrană și vor avea program de somn. Centrul va fi dotat cu paturi, sală de mese, sală de joacă și de studiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!