spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestiții majore prin PNRR, derulate de Consiliul Județean Gorj

  Investiții majore prin PNRR, derulate de Consiliul Județean Gorj

  Consiliul Județean Gorj are în derulare proiecte pentru trei obiective de investiții care vor intra în reabilitare energetică cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență. Investițiile vizează reabilitări pentru eficiență energetică, reziliență energetică și reziliență în clădiri publice.

  „Cele trei obiective de investiții vizează creșterea eficienței energetice pentru: sediul din Târgu Jiu al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni și clădirea Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu din strada Progresului nr. 18″, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Gorj.

  Atât clădirea în care funcționează Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj cât și Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni vor fi dotate cu panouri fotovoltaice, pentru asigurarea independenței energetice și vor fi executate lucrări pentru creșterea eficienței energetice. Printre acestea, se numără izolarea termică a planșeului și pereților, înlocuirea tâmplăriei existente cu PVC și montarea de corpuri de iluminat cu tehnologie LED și senzori. Investiția totală pentru cele două proiecte va fi de 9 milioane de lei, termenul de finalizare a lucrărilor fiind prevăzut în luna septembrie 2025.

  Pentru reabilitarea energetică a clădirii SJU Târgu Jiu din str. Progresului nr. 18, joi, 02.02.2023, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, a semnat contractul pentru realizarea serviciilor de proiectare, de asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor și a emis ordinul de începere a lucrărilor, cu termen limită data de 23.02.2025. Valoarea contractului încheiat este de aproximativ 19,8 milioane de lei fără TVA.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: