spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateInvestiții pentru viitor, la Câlnic

  Investiții pentru viitor, la Câlnic

  CE Oltenia va construi panouri fotovoltaice în localitatea Câlnic. Investiția va fi făcută pe terenul primăriei din comuna și va avea o putere de circa 233MW. Totodată, se vor crea și noi locuri de muncă.

  „La inițiativa mea Consiliul Local al comunei Câlnic a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea de către Complexul Energetic Oltenia a două parcuri fotovoltaice cu o putere totală instalată de circa 233 MW.

  Această investiție va aduce în comuna Câlnic 30 de noi locuri de muncă permanente, pentru asigurarea operării și mentenanței parcurilor fotovoltaice.

  Un alt avantaj al acestei investiții este și obținerea de venituri la bugetul local, din taxele aferente terenului și din impozitul din veniturile salariale, venituri ce dau posibilitatea dezvoltării comunei Câlnic.
  Mai mult, producerea de energie din surse regenerabile va avea ca efect scăderea prețului energiei la consumatorul final și, implicit, a cheltuielilor cu utilitățile pentru locuitorii comunei noastre.
  Le mulțumesc consilierilor locali care au înțeles importanța acestei investiții fără precedent în județul Gorj și au votat pentru viitorul comunei Câlnic!”, a fost mesajul transmis de Dumitru Vulpe.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: