spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitatePersoană fără adăpost, condamnată pentru că a incendiat un apartament

  Persoană fără adăpost, condamnată pentru că a incendiat un apartament

  O persoană fără adăpost a fost condamnată de Judecătoria Târgu Jiu pentru că a dat foc unui apartament din municipiu. Ioan Gal a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare.

  „Aplică inculpatului pedeapsa rezultantă cu închisoarea de 3 ani închisoare. În temeiul art.91 Cod penal, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei rezultante de 3 ani închisoare, aplicate inculpatului, şi fixează termen de supraveghere 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri“, a stabilit Judecătoria Târgu Jiu.

   A incendiat apartamentul din răzbunare

  Ioan Gal a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor  de violare de domiciliu și distrugere. Oamenii legii au constatat că piromanul a vrut să se răzbune pe un bărbat rămas văduv, care îl mai primise în casă ca să se adăpostească.

  „În data de 02.12.2022, persoana vătămată a plecat de la domiciliu, în jurul orelor 10:00, lăsând ușa de acces în imobil neasigurată, întrucât, cu aproximativ 2-3 săptămâni în urmă, pierduse cheia aferentă. În jurul orelor 11:30, inculpatul s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate, a pătruns în interior, fără drept, pe ușa lăsată neasigurată, a stat aproximativ 2-3 minute, timp în care a aruncat, cu intenţie, un băţ de chibrit aprins pe o pătură aflată pe podeaua din hol, după cum a declarat acesta, în cadrul audierii sale în calitate de inculpat, iar apoi a părăsit imobilul, imediat după plecarea sa în apartament izbucnind un incendiu. Lucrătorii din cadrul I.S.U. Gorj au intervenit pentru stingerea incendiului propagat“, se arată în rechizitoriu.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!