spot_img
26.1 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateInvestiții și plan de măsuri pentru reducerea costurilor cu electricitatea și gazele...

  Investiții și plan de măsuri pentru reducerea costurilor cu electricitatea și gazele la Spitalul de Urgență

  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a făcut o serie de investiții în privința eficienței energetice, în vederea reducerii costurilor cu electricitatea și gazele.

  „Anul acesta au fost modernizate și reabilitate secțiile Gastroenterologie, Neonatologie și Medicină interna 1 de la Spitalul 700. În anii trecuți au fost modernizate și reabilitate și secțiile Cardiologie și Pediatrie. Unul dintre scopurile acestor investiții a fost și diminuarea cheltuielilor la utilități, prin reducerea pierderilor. Au fost înlocuite corpurile de iluminat fluorescente cu corpuri de iluminat cu led, a fost înlocuită instalația electrică, au fost înlocuite aparatele (întrerupătoare – prize), a fost înlocuită tâmplăria veche din lemn, cu tâmplărie din PVC“, a spus Mihaela Țicleanu, purtătorulș de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  „Plan de măsuri de reducere a consumului de energie electrică“

  De asemenea, la spitalul de pe strada Tudor Vladimirescu este în derulare proiectul de reabilitare energetică.
  „Până la jumătatea lunii octombrie, domnul director tehnic va trebui sa prezinte un plan de măsuri de reducere a consumului de energie electrică, plan care să poată fi aplicat la nivelul unității sanitare“, a mai precizat Mihaela Țicleanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: