spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateLa Gorj, anul școlar începe fără autorizații ISU la unele școli

  La Gorj, anul școlar începe fără autorizații ISU la unele școli

  Imagine cu caracter ilustrativ

  Început de an școlar nou, aceleași probleme. În Gorj, unele școli funcționează de la an la an, fără autorizațiile necesare. Anul acesta, peste 50 de unități de învățământ sunt în așteptare pentru avizul ISU.

  Lipsa avizelor, în unele cazuri, este pusă pe seama lucrărilor care încă sunt în derulare. La Cătunele, elevii vor învăța într-o altă locație, până la finalizarea investițiilor.
  „Din informațiile pe care le-am primit, pot să vă spun că nu avem școli fără autorizații sanitare. Avem 52 de unități școlare neautorizate de ISU, dar 50 dintre ele au aviz de funcționare, două sunt neautorizate și va trebui văzut despre ce este vorba. Avem la Cătunele o școală care este relocată din cauza lucrărilor care se execută la clădire și copiii au fost relocați într-o altă clădire pusă la dispoziție de primărie, iar copiii își vor începe cursurile fără probleme”, a declarat Marcel Iacobescu, prefectul de Gorj.

  Probleme sunt, în special, la școlile din mediul rural, unde fie sunt lucrări în execuție, fie în imobilele respective funcționează și grădinițe.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: