spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateMai mult de jumătate dintre solicitanții de parcări de reședință au optat...

  Mai mult de jumătate dintre solicitanții de parcări de reședință au optat pentru locurile de 24 de ore

  Mai mult de jumătate din cetățenii municipiului Târgu Jiu care au depus cereri pentru încheierea noilor contracte pentru parcările de reședință au optat pentru a le ocupa 24 de ore, cu toate că trebuie să scoată de trei ori mai mulți bani din buzunar.

  Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu, a precizat că se aștepta ca numărul celor care optează pentru acest tip de parcare să fie mare deoarece oamenii preferă confortul: „Mă așteptam să fie așa de multe solicitări pentru locurile de parcare de 24 de ore, deoarece cetățenii doresc să aibă parte de confort și atunci preferă să plătească o sumă mai mare“.

  Cetățenii au posibilitatea să depună cererile pentru încheierea unui nou contract până în luna iunie. Contractele sunt valabile o perioadă de cinci ani.

   

  5.000 de locurile de parcare de reședință au fost marcate

   

  La nivelul municipiului Târgu Jiu sunt aproximativ 16.000 locuri de parcare.

  „Peste 5.000 de locuri de parcare de reședință 24 de ore au fost marcate până acum. Mai sunt de marcat, dar lucrările se vor finaliza într-o perioadă scurtă. Până urmă cu câteva zile, nici timpul nu a permis efectuarea marcajelor“, a mai menționat Florin Băluță.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: