spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateMall-ul se construieşte începând cu 1 octombrie

  Mall-ul se construieşte începând cu 1 octombrie

  Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investments (NEPI) a amânat începerea lucrărilor la Mall-ul de la Târgu-Jiu cu două luni, din cauza birocraţiei. Investitorul anunţase iniţial deschiderea şantierului în luna august, însă, din cauza circuitului greoi al documentelor, construcţia va începe la 1 octombrie, după cum a declarat la Radio Omega Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

  Constructorii Mall-ului din Târgu-Jiu au anunţat că lucrările la clădire vor începe la 1 octombrie, când va fi deschis şantierul oficial de către reprezentanţii Fondul sud-african de investiții New Europe Property Investments. În această săptămână, edilul Florin Cârciumaru va primi vizita investitorilor în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie. „În perioada 10-12 septembrie, reprezentanţii firmei care va construi Mall-ul vor fi prezenţi la Târgu-Jiu pentru a depune documentaţia finală prin care să obţină autorizaţia de construcţie şi, din discuţiile purtate, am înţeles că vor să înceapă lucrările pe data de 1 octombrie. Vor deschide şantierul chiar în mod oficial şi să treacă la treabă. Pot să spun că deja amplasamentul s-a pregătit şi cei care au avut case acolo le-au demolat. Deci totul este în regulă pentru a începe construirea”, a precizat Florin Cârciumaru despre investiţia NEPI în Târgu-Jiu.

  Şi Dedeman se mişcă

  Edilul municipiului, Florin Cârciumaru, a declarat ca sigură şi investiţia Dedeman, tot în zona Kaufland, deşi a existat posibilitatea deschiderii unei unităţi în locul fostei Fabrici de lapte din Târgu-Jiu. „Iarăşi am o veste bună. Cei de la firma care vor construi Dedeman au depus o solicitare pentru obţinerea Certificatului de urbanism şi această construcţie se va ridica pe strada Termocentralei, în zona Marsat, aproape de acest Shopping Center. Zona va căpăta o înfăţişare modernă”, declară optimist primarul Florin Cârciumaru.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: