spot_img
24.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateMarcel Romanescu nu se pronunță în privința calității lucrării de pe Calea...

  Marcel Romanescu nu se pronunță în privința calității lucrării de pe Calea Eroilor

  Autoritățile din Târgu Jiu așteaptă finalizarea lucrărilor de pe Calea Eroilor. Primarul Marcel Romanescu susține că nu se poate pronunța în privința calității lucrări, de acest aspect fiind răspunzătoare comisia de recepție a lucrării.

  În zona din Municipiul Târgu Jiu, care a creat mari dispute pe tema reabilitării, rar se mai observă vreun muncitor. Totuși, autoritățile susțin că au primit semnale că lucrarea ar fi pe final.

  „Eu cred că sunt pe ultima sută de metri, cu posibile intervenții ulterioare, după ce se constituie comisia de recepție a lucrării. Mai sunt lucrări legate de asamblarea băncilor, aspecte pe zona verde. Nu ar mai fi foarte mult de lucrat, vom vedea după ce se finalizează lucrarea dacă acesta corespunde proiectului. Oamenii de specialitate își vor spune cuvântul, nu eu. Singura mea grijă este să se asigure finanțarea pentru a această lucrare”, transmite Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  3 COMENTARII

  1. Auzi vorbă de primar ” suntem pe ultima sută de metri cu posibile intervenții după … RECEPTIE” . Bine că nu s-au făcut recepția înainte de începerea lucrărilor. Cu zicerile d.lui primar se poate scoate o carte cu D’ale lui Bulă.

  2. Cand tu porti pantofi negri in picioare la costum cu o curea maro la pantaloni,iar la tine la Rugi ai la poarta o banca darapanata e clar ca esti inapoiat !
   Arata-mi gradina ta sa vad daca esti un bun gospodar,este un proverb din batrani,si el Marcel Romanescu are la Rugi in curte buruieni ,de gradina nici nu e vorba la el,deci…inapoiatul nu e bun de nimic !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: