spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitate„Masă sănătoasă” în 18 școli din Gorj! Vezi lista!

  „Masă sănătoasă” în 18 școli din Gorj! Vezi lista!

  Mai multe unități școlare din Gorj vor asigura masa elevilor pe timpul școlii. Măsura face parte din Programul Național „Masă sănătoasă în școli” – 2024 și prevede o masă caldă sau un pachet de alimente în fiecare zi de curs.

  La nivel național, prin Hotărârea de Guvern nr. 999/2023, un total de 450 de școli au fost deja incluse în acest program pentru anul în curs.
  Mai mult, recent, Ministerul Educației a pus în dezbatere publică un proiect ce prevede alocarea unei sume de 1.019.223 mii lei pentru extinderea programului. Astfel, au fost incluse 1.223 de școli la nivel național, printre ele și 18 din Gorj. Pe lista localităților se află atât comune cât și orașe și chiar Municipiu Târgu Jiu.

  „Doresc să-i mulțumesc și doamnei Marcela Mrejeru, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj care, împreună cu echipa Inspectoratului Școlar, a adus un aport important în coordonarea și supervizarea implementării acestui program în unitățile de învățământ din județul nostru.
  Îmi exprim convingerea că acest program va aduce beneficii semnificative în ceea ce privește starea de sănătate și bunăstare a elevilor, oferindu-le acestora acces la o alimentație echilibrată și nutritivă, esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, a transmis președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: