spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateMăsuri de sprijin acordate persoanelor vulnerabile pentru compensarea prețului la energie

  Măsuri de sprijin acordate persoanelor vulnerabile pentru compensarea prețului la energie

  Vești bune pentru persoanele vulnerabile. A fost avizată legea care va completa măsurile de acordare de sprijin pentru compensarea prețului la energie. Acesta va produce efecte în anul în curs.

  Ședința a fost condusă de deputatul PSD Gorj, Claudiu Manta. Proiectul de Lege vizează stabilirea unor măsuri pentru acordarea unui sprijin temporar aferent anului 2024 categoriilor de persoane vulnerabile, pentru compensarea costului aferent achiziţiei şi montării unor sisteme tehnice de stabilire a consumurilor individuale de energie termică, în imobile de tip condominiu racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică.

  „Am condus sedința Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare, în care, printre alte proiecte, am avizat PLX nr. 789/2023 care îsi propune să completeze măsurile de sprijin acordate persoanelor vulnerabile pentru compensarea prețului la energie.
  Această propunere legislativă aflată pe ordinea de zi a ședinței completează măsurile instituite prin OUG nr.166/2022, cu referire la categoriile de persoane vulnerabile. Proiectul reglementează măsurile de acordare a sprijinului aferent anului 2024, care constă în compensarea costului pentru achiziția și montarea unor sisteme tehnice de stabilire a consumurilor individuale de energie termică”,a transmis Claudiu Manta.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: