spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăSănătateLocalnicii din Vladimir au primit sfaturi și au fost consultați de medicii...

  Localnicii din Vladimir au primit sfaturi și au fost consultați de medicii de la spitalul din Dobrița

  Prima etapă a campaniei „Respiră sănătos”, derulată în parteneriat cu Asociația Bolnavilor de Cancer Gorj, s-a desfășurat în localitatea Vladimir. Localnicii au avut parte de consultații gratuite.

  La acțiune au participat dr. Genoveva Boldea, medic primar Pneumologie, dr. Andreea Safadi, medic specialist Pneumologie, Claudiu Văluțanu Asis, Adrian Jianu Fzkt, alături de dr. Ștefania Ionică, în calitate de director medical, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” Runcu, Gorj.

  Dr. Genoveva Boldea le-a vorbit celor prezenți, aducându-le informații despre cauzele și factorii de risc care determină apariția cancerului broncho-pulmonar și a atras atenția asupra principalelor simptome și semne de alarmă care să-i determine pe pacienți să se prezinte la medic.

  ”Deoarece luna februarie este luna de conștientizare a luptei împotriva cancerului, am răspuns inițiativei Asociației Bolnavilor de Cancer Gorj de a ne uni într-un parteneriat prin care să ajungem în mijlocul comunităților, să informăm pacienții cu privire la riscurile și implicațiile pe care diagnosticul de cancer pulmonar le au asupra pacientului, dar și familiei acestuia. De asemenea, dorim ca pacienții din Gorj și nu numai, să știe că au în noi un partener de încredere în evaluarea, diagnosticarea, tratarea și monitorizarea bolilor pulmonare.
  Nu în ultimul rând, promovăm importanța prevenției, păstrării sănătății plămânilor și a unui consult medical la timp!
  Prioritizăm Respirația și Sănătatea!”, a declarat dr. Ștefania Ionică.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: