spot_img
26.8 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăActualitateMăsuri DRASTICE după verificările de la Secția de Psihiatrie

  Măsuri DRASTICE după verificările de la Secția de Psihiatrie

  Asistenta șefă de la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost înlocuită din funcție, în urma finalizării unui raport de control în care sunt constatate o serie de deficiențe cu privire la asigurarea de substanțe dezinfectante și materiale de curățenie. Conducerea Spitalului Județean de Urgență a decis luni dimineață încetarea numirii în funcția de asistent șef din data de 21 aprilie.

  „Pe baza acestui raport am luat decizia de încetare a numirii pe funcție a asistentului șef din data 21 aprilie 2021, având în vedere că au existat aceste lipsuri“, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Recomandări pentru personal și medicul șef de la Secția Psihiatrie

  Comisia de anchetă a făcut o serie de recomandări. „S-au luat note de relații la tot personalul Secției de psihiatrie. Din acestea reiese că la nivelul secției au existat substanțe dezinfectante și materiale de curățenie, însă au fost și cazuri izolate în care, pentru perioade scurte de timp, nu au fost în cantități suficiente, având în vedere accesul restricționat la depozitul de materiale sanitare și dezinfectanți pe anumite ture“, a menționat Dumitru Vienescu.

  Comisia de verificare a recomandat ca o cheie de la depozitul de materiale să existe în permanență la cabinetul medical și tot personalul secției să utilizeze întregul echipament  de protecție, care trebuie să respecte atribuțiile din fișa de post, fără depășirea acestora.

  „I-am solicitat medicului șef de secție să țină de cont de recomandările comisiei și să respecte“, a mai transmis managerul, Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: